Ugovoreni prijevoz

S rastućim brojem osobnih automobila na cestama vožnja na posao, posebice u jutarnjim „špicama“, može se pretvoriti u noćnu moru svakog vozača. Biste li radije sat vremena prije posla proveli živcirajući se za volanom, napeto promatrajući cestu, ili bezbrižno zavaljeni u sjedištu klimatiziranog vozila pri tom čitajući knjigu, pregledavajući internet putem naše besplatne Wi-Fi mreže, spremajući se za nadolazeći sastanak ili jednostavno – spavajući? Izbor je lak, zar ne?

Mjesečne karte_1124Ugovoreni prijevoz djelatnika na posao – povoljniji i sigurniji za poslodavca i djelatnika. Nudimo Vam mogućnost ugovorenog prijevoza djelatnika Vaše tvrtke na relacijama i u vremenu koje Vi odredite. Bilo da ste velika ili manja tvrtka, proizvodno ili uslužno poduzeće, sa radom u smjenama ili ne, bolnica, banka ili škola, prijevoz Vaših djelatnika na posao i s posla u mogućnosti smo potpuno prilagoditi Vašim potrebama i željama.

Ukoliko je Vaše radno vrijeme i geografska struktura djelatnika-putnika takva da postojeći autobusni polasci ne bi u optimalnoj mjeri zadovoljili Vaše potrebe, predlažemo organizirani ugovoreni prijevoz Vaših djelatnika na posao odnosno s posla. U tom slučaju polazišna i odredišna mjesta, vremena i učestalost prometovanja, kapaciteti vozila (od 9 do 74 sjedeća mjesta) u potpunosti su prilagođeni Vašim željama.

Ugovoreni autobusni prijevoz je za Vašu tvrtku jeftiniji od isplate putnog troška djelatnicima, a djelatnici na posao stižu na vrijeme, uživajući u udobnoj i sigurnoj vožnji.

Zašto javni prijevoz?

Prometni „čepovi”, zagađenje zraka i povećana potrošnja goriva, problem parkirnih mjesta… – sve su to problemi s kojima se bore razvijene zemlje i veliki gradovi. Upravo javni prijevoz putnika predstavlja spasonosno rješenje za sve gore navedene probleme.

Jeste li znali da prema broju preveženih putnika, za isto putovanje, osobni automobil ispusti do 3 puta više štetnih plinova u atmosferu nego jedan autobus? (Izvor: ADEME – Agency for environment and energy management). Osim toga, jedan autobus s 50 putnika stvara neusporedivo manje gužve na cestama od 30 ili čak 50 automobila, zauzima manje parkirnog prostora i štedi neobnovljive izvore energije.

Nadalje, koristeći javni prijevoz smanjujete vjerojatnost sudjelovanja u prometnoj nezgodi, a osim toga o Vašoj sigurnosti brinu profesionalni vozači, koji su upravo to – profesionalci u svom poslu.

Svaki je poslodavac u obvezi osigurati svojim djelatnicima mogućnost sigurnog i točnog dolaska na posao i odlaska kući. Većina za sada odabire puno skuplji način osiguranja prijevoza djelatnicima, a to je isplata putnog troška kao dodatka uz plaću.

Nudimo Vam dvije različite mogućnosti znatne uštede na području putnih troškova djelatnika:

  • ● kupovinom povlaštenih mjesečnih karata na redovitim linijama ili
  • ● ugovoreni prijevoz djelatnika Vaše tvrtke na relacijama i u vremenu koje Vi odredite.
-->

Kontaktirajte nas

Panturist d.d.

Hrvoje Petričević  Voditelj razvojno-komercijalne službe
Sv. L. B. Mandića 33   
HR-31000 Osijek
Telefon: +385 (0)31 226 270 
Fax: +385 (0)31 226 253
 Send e-mail
Newsletter