Povlaštene mjesečne karte

Kao što im i naziv kaže, povlaštene mjesečne karte podrazumijevaju povlastice i pogodnosti za Vašu tvrtku i djelatnike. Na količinu i financijski iznos kupljenih mjesečnih karata na postojećim Panturistovim redovnim linijama, odobravamo posebne popuste!

Women travellingOsigurajte svojim djelatnicima sigurno, točno i udobno putovanje na radno mjesto, a pri tome Vašoj tvrtci uštedite novac isplaćen na ime putnih troškova ugovarajući povlaštene cijene mjesečnih karata. 

Čak i kupnjom individualne mjesečne karte djelatnik može uštedjeti. Primjerice putnik koji svakodnevno putuje na posao na relaciji Bizovac – Osijek – Bizovac, dnevno napravi 40 km. Mjesečno u prosjeku ima 22 radna dana, što znači da naš djelatnik mjesečno prijeđe 880 km (22 dana x 40 km). Uzmemo li da je prosječna potrošnja goriva na 100 km 8,50 litara, to znači da mjesečno potroši 74,8 litre goriva. Množeći litre s prosječnom cijenom goriva od 8,50 kuna, dolazimo do mjesečnog troška goriva od oko 636 kuna. Mjesečna karta na navedenoj relaciji iznosi 440 kn. Plus vrijednost više: dobijete i mjesečnu kartu za javni prijevoz u gradu Osijeku!

Uporabom javnog prijevoza, samo na razlici u cijeni može se mjesečno uštedjeti 200 kuna. Godišnja ušteda je 2.400 kuna. Kada bismo uključili troškove vožnje unutar grada, parkinga, amortizacije, održavanja, registracije vozila, ta bi razlika bila puno veća.

U velikim poslovnim subjektima postoji i veliki broj djelatnika koji svakodnevno putuju od mjesta stanovanja do mjesta rada, izdaci za putni trošak koji im se isplaćuje u tu svrhu također mogu biti značajni. Baš kao i uštede koje možete ostvariti kupnjom povlaštenih mjesečnih karata: 

  • ● Značajne uštede u putnim troškovima djelatnika kupnjom mjesečnih karata uz određeni popust, koji bismo dogovorili na zajedničkom sastanku
  • ● Uštede putnim troškovima za neistinito prijavljena prebivališta djelatnika (praksa je pokazala da postoje osobe koje neistinito prijavljuju svoje prebivalište isključivo radi dobivanja plaćenog putnog troška na koji, prema zakonu, nemaju pravo. Na ovaj način biste eliminirali takve slučajeve jer mjesečna karta glasi na ime, neprenosiva je i ne može se unovčiti)
Prednosti i uštede za Vas – povlaštene mjesečne karte za Vaše djelatnike
Uštedite na izdacima za putni trošak kupovinom povlaštenih mjesečnih karata za djelatnike Vaše tvrtke
-->

Kontaktirajte nas

Panturist d.d.

Hrvoje Petričević  Voditelj razvojno-komercijalne službe
Sv. L. B. Mandića 33   
HR-31000 Osijek
Telefon: +385 (0)31 226 270 
Fax: +385 (0)31 226 253
 Send e-mail
Newsletter