Tko smo

GoOpti HrvatskaNakon što je tvrtka Panturist d.d., najveća prijevoznička kompanija Istočne Hrvatske, sredinom prošle godine postala dio međunarodne grupacije Arriva Deutsche Bahn, započela su ulaganja u višu razinu usluge u prijevozu putnika na hrvatskom tržištu. U svibnju 2014. Panturist je preuzeo slovensku franšizu GoOpti te nastavio s ulaganjima. GoOpti je međunarodna kompanija specijalizirana za putnički cestovni prijevoz. Ponuda uključuje razne opcije transfera, uključujući OPTI niskotarifne transfere u zračne luke i gradove, VIP transfere za poslovne putnike, unaprijed određene FIX transfere i prilagođene transfere koji se organiziraju s obzirom na vaše želje i potrebe. GoOpti vozila su svakodnevno prisutna u nekoliko zemalja, a mreža naših linija stalno raste.

GoOpti predstavlja prijevoz putnika između gradova i zračnih luka po najnižim cijenama koje kreirate sami prema vašim mogućnostima i vašim željama. Na ovaj način putovanje u gradove poput Trsta, Venecije, Milana, Savone, Graza, Budimpešte postaje još dostupnije i primjerenije svakom džepu, te s uslugom koja je na raspolaganju 24 sata, 7 dana u tjednu.

Naša priča

Naše putovanje započinje 2011. godine, kada smo osnovali jedinstveni online prodajni sustav za troškovno učinkovit prijevoz putnika i uveli GoOpti transfere. To se pokazalo kao odlična odluka: u tri mjeseca naše su usluge postale profitabilne, a u manje od godinu dana došlo je do povrata ulaganja. Najvažnije je od svega da smo ubrzo od klijenata dobili pozitivnu povratnu informaciju, što nas je uvjerilo u to da moramo nastaviti tražiti još bolja rješenja. Godine 2014. razvili smo inovativni optimizacijski sustav utemeljen na umjetnoj inteligenciji, otvorili smo novi web-portal sa sustavom za rezervacije koji je usmjeren na korisnike te smo proveli potpunu reviziju naših proizvoda.
U dogledno vrijeme želimo uvesti svoje usluge diljem svijeta otvaranjem GoOpti ureda u raznim zemljama, tako da se nikada ne zna, možda jednog dana vidite GoOpti kombije i u svojem gradu…

Naša misija

Gdje god da se nalazili, pružamo vam OPTImalne prijevozne usluge!GoOpti Hrvatska

Naša je glavna zadaća pružiti svima dostupne usluge prijevoza visoke kvalitete te povećati i olakšati mobilnost na troškovno učinkovit i ekološki osviješten način.

Naša vizija

Želimo biti predvodnik na svjetskoj razini kada je riječ o pružanju sigurnih, pouzdanih i povoljnih transfera te našim putnicima pružiti pozitivan doživljaj putovanja.

 

Želimo:

  • ● uvesti javni prijevoz ondje gdje su tradicionalne vrste javnog prijevoza nedovoljno razvijene ili ih nema
  • ●  nastaviti putnicima pružati najbolji mogući spoj cijene i udobnosti
  • ●  pomoći putničkim agencijama i hotelima da klijentima omoguće pouzdan prijevoz po povoljnim cijenama
  • ●  surađivati sa zrakoplovnim kompanijama s ciljem povećanja popunjenosti letova na način da pružamo prijevoz od velikih zračnih luka do udaljenijih lokacija.

Naše prednosti

GoOpti je i dalje izvrstan pružatelj usluga prijevoza zbog prednosti koje nudi svojim klijentima. Pogledajte zašto je GoOpti najbolji izbor za svakoga.

  • ● Najniže cijene – GoOpti nudi najniže cijene na tržištu za brz, udoban i ugodan prijevoz na željeno odredište s uslugom od vrata do vrata.
  • ●  Pouzdana usluga – Svi naši transferi uvijek su zajamčeni. Nikada ne možemo otkazati vaš transfer, čak i ako se dogodi da ste jedina osoba u vozilu.
  • ●  Sustav rezerviranja prilagođen korisniku – Brz i jednostavan online sustav rezerviranja koji omogućuje da prilagodite termin transfera svojim željama, vremenu i sredstvima. Uz to se vaša rezervacija odmah potvrđuje.
  • ●  Vozimo vas bilo kamo – Osim redovitog prijevoza u velike zračne luke i gradove, GoOpti vas također vozi u manje gradove koji su loše povezani javnim prijevozom.

Naši standardi kvalitete

U GoOptiju srčano slijedimo svojih deset standarda kvalitete, kako bismo ostali najbolji pružatelj usluga prijevoza na tržištu i osigurali vam ugodno putovanje.

·       ●   Pouzdanost – Jamčimo da ćemo provesti svaki rezervirani transfer, tako da možete biti bezbrižni jer nikada nećemo ni iz kojeg razloga otkazati vaš transfer.

·        ●  Trenutačna potvrda rezervacije – Cijena transfera fiksna je pri rezervaciji. Bez obzira na vrstu transfera koji ste rezervirali, vaša rezervacija zajamčena je odmah nakon narudžbe.

·        ●  Obučeni i iskusni vozači – Naši su vozači prošli obuku, odgovorni su, uredni, imaju uniforme i spremni su pobrinuti se oko svakoga detalja vašeg putovanja.

·       ●  Profesionalnost – Naši se vozači u bilo koje vrijeme mogu osloniti na podršku osoblja koje im je uvijek dostupno za pitanja i pomoć.

·        ●  Točnost – Na lokaciju prvog ukrcaja na putovanju uvijek dolazimo 15 minuta ranije kako bismo osigurali pravovremeni polazak.

·        ●  Visoki sigurnosni standardi – Opširan program sigurnosti i obvezna obuka doveli su do toga da su naši vozači obučeni i spremni za svaki izazov s kojim se mogu suočiti na cesti.

·        ●  Suvremena i održavana vozila – Sva vozila prolaze redovito čišćenje, održavanje i servisiranje. Opremljena su svom potrebnom sigurnosnom opremom te ih se prije svakog putovanja temeljito provjerava.

·        ●  Pošten stav prema klijentima – Ako zbog naše pogreške propustite let, organizirat ćemo novi transfer na vaše krajnje odredište o svojem trošku.

·        ●  Danonoćna služba za pomoć – Naš pozivni centar otvoren je 24 sata dnevno za sve vaše hitne upite. Na upite odgovaramo unutar 24 sata, a na pritužbe unutar 14 dana od zaprimanja.

·        ●  Otvorenost za povratne informacije – Težimo ka poboljšanju svojeg poslovanja pa smo uvijek vrlo sretni kada dobijemo vaše komentare i prijedloge. Kako biste nas kontaktirali, kliknite ovdje.

 

-->

GoOpti Hrvatska

GoOpti

GoOpti Hrvatska

 

Panturist d.d.                 

Frana Supila 10,  
10000 Zagreb 
Hrvatska

T: 00385 (0)1 645 49 99

@: zagreb@goopti.com      

W: www.GoOpti.com 

 

Želimo Vam sretan put i ugodnu vožnju Europom! Vaš GoOpti!

GoOpti brošura

GoOpti brošura

Promotivni video GoOpti

GoOpti rute

GoOpti rute

Newsletter