Panturist danas

Uspješno spajamo međunarodno znanje i lokalno iskustvo!

arriva express linije

Panturist je vodeća prijevoznička tvrtka u istočnoj Hrvatskoj i jedna od najvećih prijevozničkih tvrtki u Hrvatskoj, u vlasništvu međunarodne korporacije Arriva Deutsche Bahn.

Tradicionalna djelatnost i misija Panturista je osigurati prigradski prijevoz na području istočne Hrvatske, međugradski prijevoz na području Hrvatske, te međunarodni putnički prijevoz. (Njemačka, Austrija, Francuska, Srbija, Slovenija).

Panturist u svom vlasništvu ima 8 autobusnih kolodvora i prodajnih mjesta u svim značajnijim mjestima Slavonije i Baranje (Osijek, Đakovo, Našice, Valpovo, Belišće, Donji Miholjac, Orahovica i Beli Manastir). Vozni park čine autobusi koji zadovoljavaju najstrože europske propise o cestovnom prometu.

Osim redovnog linijskog prijevoza u zemlji i inozemstvu, pružamo sve vrste turističkih usluga putem 7 vlastitih turističkih agencija u Osijeku, Vinkovcima, Zagrebu, Varaždinu, Splitu i Slavonskom Brodu. Sastavni dio naše ponude osim turističkih programa, pružanja usluge smještaja je i prodaja avio karata te najam vozila. Obratite nam se s povjerenjem!.

Što Vam sve nudimo?

 • Iznajmljivanje autobusa
  Možemo vam ponuditi vozilo koje će zasigurno zadovoljiti vaša očekivanja! Raspolažemo s kvalitetnim voznim parkom. Izaberite između 50 različitih vrsta vozila od 9 do 74 sjedišta.
 • Ugovoreni prijevoz
  Želite li organizirati prijevoz za svoje osoblje, studenti, sportaši …? Mi smo tu za vas! Pružamo uslugu i ugovorenog prijevoza Vaših djelatnika na posao, učenika u školu… 
 • Oglašavanje na/u vozilima i oglašavanje na kartama
  Autobus je idealni propagandni prostor – mobilan i izuzetno uočljiv! Oslikajte naše autobuse izvana ili iznutra Vašim logom i porukom! Iskoristite prednosti oglašavanja na i u vozilima. Želite li da ime Vaše tvrtke bude otisnuto na poleđini nekoliko tisuća karata dnevno? Kontaktirajte nas!
 • Turistička djelatnost
  Putem vlastitih turističkih agencija u Osijeku, Vinkovcima, Slavonskom Brodu, Zagrebu, Varaždinu i Splitu organiziramo sve vrste turističkih programa i putovanja: zimovanja, ljetovanja, ekskurzije i maturalnih putovanja, praznična i prigodna putovanja, prodaju avio-karata kao član IATA-e, rezervacija hotela u cijelom svijetu… i još puno, puno više! Odaberite destinaciju, a ostalo s povjerenjem prepustite nama.
-->

Jedan dan u Arrivi

Newsletter