Advent u Zagrebu

22.11.2017

Uz adventsku kartu ostvari dodatne popuste

Zvončići, medenjaci, kuhano vino, klizaljke, bogat božićni sajam i pregršt adventskih događanja i ove će godine, od 2. prosinca 2017. do 7. siječnja 2018., probuditi blagdanski duh Zagreba i zagrijati srca brojnih posjetitelja najboljeg Adventa u Europi – Adventa u Zagrebu. Na Advent u Zagrebu putuj autobusom po najpovoljnijim cijenama i uživaj u brojnim dodatnim pogodnostima koje smo pripremili za naše putnike. Pripremi toplu odjeću, kapu, šal, rukavice i dobro raspoloženje i kreni put zagrebačke božićne bajke!

Ostvari popuste na atrakcije, smještaj, hranu i piće uz Advent povratnu autobusnu kartu

Advent u Zagrebu možeš doživjeti bilo koji dan u tjednu, zahvaljujući našim brojnim svakodnevnim linijama iz svih krajeva Hrvatske. Odaberi datum i vrijeme kada želiš putovati, kupi Advent povratnu kartu i doživi sve čari Adventa u Zagrebu uz brojne dodatne pogodnosti:

 • 15% popusta na rezervaciju smještaja u hostelu Taban (uz prethodnu rezervaciju uz napomenu Advent povratne karte). U Taban baru se zagrij uz vruću čokoladu s rumom ili kuhanim vinom uz koju dobivaš i gratis višnjevac ili medicu!
 • 15% popusta na cjelokupnu ponudu restorana Lanterna na Dolcu
 • 20% popusta na ulaznicu za vidikovac Zagreb 360° uz koju besplatno dobivaš karticu Zagreb 365, iskoristivu do 31.01.2019., a s kojom ostvaruješ*:
  • neograničen broj besplatnih dolazaka na vidikovac Zagreb 360°
  • jednokratno 20% popusta u nekim od najposjećenijih muzeja u Zagrebu (Muzej prekinutih veza, Muzej iluzija, Muzej torture)
  • višekratno 10% do 20% popusta u nekim od najpoznatijih i najposjećenijih ugostiteljskih objekata u krugu 200 m od vidikovca
  • besplatnu degustaciju vina i rakija u vinariji Vino i to

* uvjete korištenja Zagreb 365 kartice provjeri na www.zagreb365.com

Pusti mašti na volju, iskoristi brojne polaske prema Zagrebu i isplaniraj svoje adventsko putovanje kako ti najviše odgovara!

Najpovoljnije na Advent u Zagrebu

U Zagreb možeš stići iz većine hrvatskih gradova čestim svakodnevnim linijama, po vrlo povoljnim cijenama. Unesi u pretraživač željenu relaciju i odaberi povratnu kartu s nazivom Advent koja ti donosi brojne pogodnosti!

Napomene: Posebna ponuda Advent povratnih karata odnosi se na odabrane polaske u smjeru Zagreba u razdoblju od 02.12.2017. do 07.01.2018. Rok važenja Advent povratne karte je 4 dana.

Evo i nekoliko ideja kako provesti vrijeme u Zagrebu tijekom najljepšeg razdoblja u godini:

Uživaj u klizanju na otvorenom i božićnom ugođaju u Ledenom parku na Tomislavcu! Provedi večer u jednom od najljepših zagrebačkih parkova – Zrinjevcu, uz glazbu poznatih božićnih klasika, taktove valcera i miris ukusnih zagrebačkih specijaliteta. Ovdje će i službeno započeti ovogodišnji Advent 2. prosinca, paljenjem ukrasnih lampica. Park Zrinjevac je i jedno od najromantičnijih mjesta u ovo vrijeme stoga ne zaboravi na stari običaj darivanja licitara osobi koju voliš – sreću čine male stvari 🙂 Uživaj u brojnim koncertima, izložbama i događanjima na Adventu na Europskom trgu, pronađi suvenire i maštovite poklone i iznenadi svoje najdraže! Spoj shoppinga, ukusne hrane, lude atmosfere i maštovitog dizajna čeka te na još jednom Fuliranju. Nakon fuliranja prošeći prigodno ukrašenim tunelom Grič i uživaj u zanimljivim 3D instalacijama i božićnom ugođaju. Na zagrebačkom Adventu očekuju te i brojne druge zanimljivosti i događanja od Živih božićnih jaslica do Zagrebačke božićne bajke, a detaljan program možeš provjeriti na www.adventzagreb.com.

Kombinacija povoljnih autobusnih karata, odlični popusti na atrakcije, smještaj, hranu i piće te pregršt zanimljivih događanja savršen su recept za najbolji adventski izlet ove zime!

Vidimo se na Adventu u Zagrebu!

Više novosti Nazad

Novosti

Obavijest putnicima – prometovanje za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana

12.12.2017

Obavještavamo putnike kako dolazi do promjene prometovanja za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana.


Pročitajte više

Obavijest putnicima o turističkim agencijama

01.12.2017

Obavijest putnicima o turističkim agencijama Vinkovci, Varaždin i Split


Pročitajte više

Obavijest putnicima s područja općine Antunovac

01.12.2017

Obavještavamo putnike s područja Antunovca i Ivanovca o prometovanju


Pročitajte više

Stuttgart-Vukovar kašnjenje na liniji

30.11.2017

 Obavještavamo putnike o kašnjenju na liniji Stuttgart-Vukovar

Pročitajte više

Promjene u prometovanju subotom i nedjeljom

29.11.2017

Od 01.12.2017. promjene u prometovanju subotom i nedjeljom na polascima i linijama


Pročitajte više

Prodaja mjesečnih karata – prosinac

27.11.2017

Od 28.11. započinje prodaja mjesečnih karata za prosinac 2017.


Pročitajte više

Obavijest o korištenju podzemnog parkinga AK Osijek

23.11.2017

Obavijest korisnicima i vlasnicima kartica parkirališta AK Osijek


Pročitajte više

Advent u Zagrebu

22.11.2017

Uz adventsku kartu ostvari dodatne popuste


Pročitajte više

Prestanak prometovanja linije Zagreb-Wien

07.11.2017

Prestanak prometovanja linije Zagreb-Wien (Beč)


Pročitajte više

Newsletter