Panturist, jedna od vodećih prijevozničkih tvrtki na području Hrvatske, dio je Arriva Deutsche Bahn grupacije, jedne od najvećih pružatelja usluga u putničkom prometu u Europi. Naše Arriva Express linije povezuju Vas sa Slovenijom, Austrijom, Njemačkom i Hrvatskom. Novi standard putovanja koji pružaju luksuzno opremljeni autobusi, pridonijet će ugodnoj i opuštenoj vožnji i pružiti zadovoljstvo i najzahtjevnijim putnicima. Arriva Express linije prometuju svakoga dana, 7 dana u tjednu te Vas povezuju s Münchenom, Stuttgartom, Ulmom, Mariborom i Ljubljanom.

Vrlo smo aktivni na popularnim društvenim mrežama poput Facebooka i Twittera. U našem virtualnom prostoru možete saznati sve što Vas zanima o Arriva Express linijama. Saznajte sve novosti na vrijeme i pogledajte koje vam se opcije i pogodnosti nude.

S Arriva Expressom sigurno i udobno do cilja! Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo rado odgovoriti na Vaš upit!

Prednosti Arriva Expressa: svakodnevne linije, brojne pogodnosti i popusti te pristupačne cijene. Svaka Arriva Express linija osigurava visoku razinu udobnosti; klimatizirani prostor, besplatna kava,više prostora između sjedala, prostor za odlaganje ručne prtljage, toalet... Pojedine linije imaju mogućnost kupovine grickalica i pića iz automata. Na raspolaganju Vam je besplatan WiFi. Slobodni ste koristiti utičnice za Vaša prijenosna računala ili mobilne uređaje. Sigurna i moderna oprema zasigurno će zadovoljiti Vaša očekivanja tijekom putovanja!

Zagreb - Ljubljana - Munchen

Tri puta dnevno od Zagreba do Münchena po pristupačnim cijenama u udobnim autobusima. Polasci u 07:00; 15:00 i 23:00 sata s autobusnog kolodvora u Zagrebu.

Kupi kartu

Vukovar - Stuttgart

Svakodnevni polazak prema Stuttgartu, Ulmu i Münchenu. Polasci iz Vukovara, Vinkovaca, Đakova, Osijeka, Valpova, Donjeg Miholjca, Slatine, Virovitice, Đurđevca, Koprivnice i Varaždina.

Kupi kartu

Osijek - Zagreb

Naša prva tuzemna Arriva Express linija. Svakodnevno Vas spajamo s glavnim gradom Hrvatske. Izaberite između nekoliko polazaka na dan i uživajte u sigurnoj i udobnoj vožnji.

Kupi kartu

Informacije Arriva Express:

Imate pitanja za naše Arriva Express linije?
Rado ćemo vam pomoći!

  • Besplatni broj za pozive iz Hrvatske
  • 0800 23 35
  • Besplatni broj za pozive iz Njemačke
  • 0800 1828 530
  • Turistička agencija Panturist
  • Supilova 10, 10000 Zagreb
  • T:+385 (0)1 61 50 207
  • Fax:+385 (0)1 61 10 724

Rezervaciju karata možete izvršiti u svim poslovnicama turističkih agencija Panturist d.d.

  • zagreb_munchen_setra
  • zagreb_munchen_bus_3
Newsletter